GIBIRNet, İnternet Hızlarında Artış Kampanyası

Değerli GIBIRNet Aboneleri,


GIBIRNet olarak, Türkiye'nin iletişim altyapısını kuran, geliştiren ve kesintisiz şekilde işlemesi için var gücüyle çalışan telekomünikasyon şirketi olmanın sorumluluğuyla, pandemi döneminde de çalışmalarımızı ‘insan’ı odağımıza alan bir yaklaşımla yürütüyoruz. Türkiye’nin ‘iletişiminde’ üstlendiğimiz hayati rol ile ülkemizin ve müşterilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz.

GIBIRNet olarak, pandemi nedeniyle artan internet kullanımı ve yüksek hız ihtiyacına bağlı olarak tüketicilerimizin tarife paketlerindeki hızları verimli bir şekilde tecrübe edebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu amaçla, uzaktan eğitim ve çalışma sürecinde kullanıcılarımızın yanında yer alıyor, müşteri deneyimlerine bir yenisini daha ekliyoruz. Yapmış olduğumuz analizler sonucunda, veri indirme (download) hız tanımlarını herhangi bir başvuru ve ön koşul gerekmeksizin aşağıda yer alan hızlara yükseltiyoruz.

Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz indirme hızları artış uygulamasının 16.04.2021 tarihinde başlayacağını ve yeni bir güncelleme gerçekleşene kadar geçerli olacağını bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Not: Güncellemeler için altyapınızın güncellenecek hızı desteklemesi gerekmektedir.

 

Önceki İndirme Hızı

Yeni İndirme Hızı

16384 mbps'e kadar

18800 mbps'e kadar

24576 mbps'e kadar

28200 mbps'e kadar

35840'e mbps'e kadar

41200 mbps'e kadar

51200 mbps'e kadar

58800 mbps'e kadar

76800 mbps'e kadar

88300 mbps'e kadar

 

Kampanyalar Genel