Ucuz İnternet İzmir

Ucuz İnternet İzmir

Her yere ucuz internet diyerek çıktığımız bu yolda, Gıbır net olarak en hızlı interneti abonelerimize sunuyoruz. İnternet hizmeti için abonelerden herhangi bir talepte bulunmadığımız gibi en uygun interneti Türkiye’ nin her yerine ulaştırıyoruz.  En büyük üç büyük şehirden biri olan İzmir’in dinamizmine ayak uydurmak için saha ekimizle olduğu kadar genel merkezde çalışan ekibimizle de yedi gün yirmi dört saat çalışıyoruz.

Gibir net olarak en önemli artılarımızdan birisi de ucuz internet İzmir diyerek, tüm internet problemlerini ortadan kaldırırken, bütçenizi de ferahlatıyoruz. Türkiye’ nin dört bir yanında sizin için çalışırken; hem bütçenizi hem rahatınızı hem de keyfinizi düşünüyoruz.

Abonelerimize sunmuş olduğumuz birçok artı olsa da en büyük artımız Gıbır Net güvencesiyle yaşayacakları internet olacaktır. Yeni bir firma olmamıza rağmen iddialı duruşumuzun sebebi ise tecrübemize, bilgimize, işimize olan tutkumuzdandır. Her abonemiz bizim için özel olup; herkesin sorunlarıyla ya da sorularıyla yakından ilgilenilmektedir. Hizmet kalitemize bir de uygun internet İzmir’ i de eklediğimizin altını çizmek isteriz. Uygun İnternet İzmir sloganının anlamı ise hizmet kalitesi yüksek, internet sorunsuz ancak fiyatlar ekonomik anlamına gelmektedir. En büyük farkımız ise müşterilerimize vermiş olduğumuz değerle, birlikte kazanmayı ve büyümeyi istememizden kaynaklanmaktadır.

Büyük bir aile olduğumuzun bilinciyle müşterilerimize de çalışanlarımıza da şeffaf bir şekilde yaklaşıyoruz. Şeffaflık bizim için önemli kriterlerden birisidir.

Gıbır Net Farkıyla İnternet Paketleri

Tüm müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla herkesin ihtiyacına yönelik farklı paketler oluşturulmuştur. En uygun interneti her paketimiz de korusak da tüketicilerimiz kendi ihtiyaçlarına uygun paketi seçerek, internet keyfini yaşamaya başlayabilirler. Tüketicilerimiz en ucuz fiber internete de aynı avantajlarla sahip olabilir.

Gıbır Net aboneleri için üç farklı paket hazırlamış olup; her paketin içeriği kullanıcıların internet kullanım ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanmıştır. Paketler içerisinde G-NET MAXI, G-NET MEGA ve G-NET FİBER yer almaktadır. Aboneler tercih ettiği paketleri yükseltmek ya da düşürmek istediğinde yapmaları gereken tek şey Gıbır Net yetkili birimlerine ulaşmak olacaktır.

Genel